Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Технически проблем със сайта!

Технически проблем със сайта!

karry преди 3 дни

Уважаеми потребители,

от няколко дена имаме технически проблем! Целия екип работи по отстраняването и се извиняваме за причиненото неудобство.
Напомняме ви, че има възможност да ви изхвърли от нормална игра, елиминация или турнир. За това ви призоваваме, ако сядате за игра, сами да прецените дали да играете и дали да се записвате за елиминация или турнир.

Благодарим за търпението и за разбирането и след отстраняването на проблема, ще ви компенсираме!

Екипът на djagi.com ви пожелава приятна игра!

Виж по-стари
analitik99999 преди 2 дни

Случва се - техника. Важно е да се отстрани проблема , а не игрите. Успех!

Margarita_D преди 2 дни

Така е ще се оправят нещата

elmaz3 преди 2 дни

а изгубените чипове в резултат на забиването на сървара ще ни бъдат ли възстановени? взе ми 12000 за бинго и после не ме пусна в играта

karry преди 2 дни

elmaz3,
няма как да Ви върнем изгубения чип. Предупредили сме за възможни прекъсвания и ако играете е на ваш риск.

elmaz3 преди 2 дни

как ще бъдем компенсирани?

Liter_Djak преди 2 дни

При факт,че има информация за съществуващ проблем всеки решава дали да играе! Вече знаем,че има риск от загуби на игри,чипове и не би трябвало да очакваме компенсации! По- важното е да имаме търпение и разбиране! И да вярваме,че проблемът ще бъде решен в близките няколко дена!

doco78 преди 2 дни

Liter_Djak тая информация е казах преди 3 дена и днеска гледам че има ""информация за съществуващ проблем"" Тея търпения и разбирания ги гледам 30 години.

algara1 преди 2 дни

Търпение , ще се оправи............неприятно но ще изчакаме.

Liter_Djak преди 2 дни

doco78 моля за извинение,но мисля,че сайтът преди 30 години не е съществувал? И е добре да запазим добрите си обноски и изказвания ( разбира се,ако сайтътъ ни е любим- както е при мен) вместо да ,,наливаме масло в огъня,,! Ако,ме разбирате- добре,ако ли не- отново е добре! Пожелавам по- бързо да се реши проблема и всички да са живи,здрави и спокойни! Лек ден и късмет в игрите !

mavrides преди 20 часа

да, краино време беше да се вземат мерки за внезапно спиране на играта което често се случва на турнирите и след започването отново вече се оказва че сте изхвърлен от играта и сте на минус 3 точки,последно снощи ми се случи в дневния турнир по белот.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 829 Мнения: 21616