питане?
защо трябва всички да закупуваме пакт вип, зада се играе?
нали уж всичко е на добра воля и нямате право да изнудвате потребителя?
до колкото знам сайта е за забавление, не за печалба на чужд гръб?
нали така?
е хаиде сега някой който се е уакал да вземе да се извини на хората все пак,
благодаря
„Уакания„ си ти Димитър44,безплатен обяд няма , когато си се регистрирал в сайта си прочел условията и щом си в сайта , значи си се съгласил с тях, така , че сега ,не мрънкай !Още малко ще искаш и да ти заплащат , че играеш в сайта!Помислете малко преди да стреляте напосоки..освен това , не ти искат милионите...!Искаш, влизаш и играеш, не искаш, не влизаш....много е елементарно..избора е твой!!!Спрете с това елементарно мислене!!!!
абе фантазия што говориш така бе не всеки има пари даси купува както ти вип то половиния саит нема вип и някои потребители ако са в чужбина как да заредат недеи говори така помислиси ти ако немаше кво штеше да праиш не всеки е като теб да има кредити и да има от кадеи да зареди
питане?
защо трябва всички да закупуваме пакт вип, зада се играе?
нали уж всичко е на добра воля и нямате право да изнудвате потребителя?
до колкото знам сайта е за забавление, не за печалба на чужд гръб?
нали така?
е хаиде сега някой който се е уакал да вземе да се извини на хората все пак,
благодаря
„Уакания„ си ти Димитър44,безплатен обяд няма , когато си се регистрирал в сайта си прочел условията и щом си в сайта , значи си се съгласил с тях, така , че сега ,не мрънкай !Още малко ще искаш и да ти заплащат , че играеш в сайта!Помислете малко преди да стреляте напосоки..освен това , не ти искат милионите...!Искаш, влизаш и играеш, не искаш, не влизаш....много е елементарно..избора е твой!!!Спрете с това елементарно мислене!!!!
аз имам 700 000 чипа и немога да играя искат да стана вип затова ли се мъчех толкова
Стани ВИП и ще играеш, стига сте мрънкали, да не ви иска някой милионите!(envy)
абе фантазия што говориш така бе не всеки има пари даси купува както ти вип то половиния саит нема вип и някои потребители ако са в чужбина как да заредат недеи говори така помислиси ти ако немаше кво штеше да праиш не всеки е като теб да има кредити и да има от кадеи да зареди
ужасТТТТТТТТТТТ